26 January, 2015

Hospitality course



    Bila sebut je word 'hospitality' kat mindset memasing ,nak nak pulak pakcik makcik yang suka potpet..

     Mesti.Konfem.diaorang akan fikirrrrrrrr......

     Doktor/nurse dan yang seangkatan     dengannyaaaaaa...yang pasti takde kaitan
dengan hospital pon..

     Kalau tak caya,korang try la tny mak pak or me membe korang,konfem ade jawapan mcm kat atas ni..

      Hospitality ni adalah servis & perkhidmatan yang ditawarkan kepada pelanggan/pengguna..
contohnya kat hotel,restoran etc,..korang jugak boleh belajar masak & cara2 nak serve...banyak lagi yang menarik tentang course ni,try dulu baru tau :p

       Bidang hospitality ni luas,jangan pulak korang fikir susah nak dapat kerja la ape la,semua tu atas usaha korang jugak kan :D

p/s: Lambang hospitality adalah nenas simbol kepada 'welcoming people' and insyaAllah tak rugi kalau korang nak belajar bidang ni :)

*Best of Luck student Hospitality*

No comments:

Post a Comment

menyanyi